Goede tips
Online seizoen 2019

Reservering 2019

Nieuws
Binnenkort

Hier vindt u binnenkort het nieuws van de camping.

 

Welkom in de Dordogne

Le Domaine des Chênes Verts is een 4-sterrencamping voor gezinnen, prachtig gelegen in een bosrijk gebied van 9 hectare, op 6 kilometer afstand van Sarlat, een beroemde middeleeuwse plaats.

Omdat de camping in het hart van de Périgord Noir ligt kunt u via de kronkelwegen van de Dordogne een paar beeldschone Franse stadjes gaan bekijken (Beynac, la Roque Gageac, Domme, enz.).

De Périgord betekent ook: geschiedenis! Niet ver van de camping vindt u diverse grotten (Lascaux, Cougnac, Font de Gaumes, Maxange), tuinen en parken (Marqueyssac, Eyrignac enz.), kastelen (Castelnaud, Beynac, les Milandes, de vesting van Reignac), en natuurlijk de diepe ravijnen (Padirac en Proumeyssac).

Maar de Périgord staat ook voor: lekker eten! Proef de foie gras, confit de canard (gans of eend in eigen vet klaargemaakt), eenden- of ganzenfilet, notentaart, allemaal even verrukkelijk! Alles is er op gericht om uw verblijf zo aangenaam mogelijk te maken. Wij zijn tevreden als u tevreden bent.

U zult zich meteen thuis voelen! Welkom in het land van de cro-magnonmens.

 
 
Waterpark Espace aquatique en Dordogne Vrije tijd Camping activités De plaatsen Camping en Dordogne Verhuur Locations en Dordogne
Opening
Van 06 april 2019 tot
28 september 2019

Alle zwembaden en waterglijbanen zijn open, evenals het overdekte en verwarmde zwembad voor de duur van de opening van de camping.

 
Voor meer informatie
FacebookVideoVirtuele tourHet weer
Ons vinden
CAMPING **** DOMAINE DES CHÊNES VERTS
Familiecamping in de Dordogne bij Sarlat, in het hart van de Périgord Noir.
24370 Calviac en Périgord
Dordogne - Périgord Noir - Nouvelle-Aquitaine - France
Tel. : 00 33 5 53 59 21 07 - E-mail: contact@chenes-verts.com
G.P.S : 44.8639718898079 - 1.29754945635795
Bent u op zoek naar een camping met een direct strand aan de Dordogne?Camping Le Bourniou en Dordogne