Welkom in de Dordogne

Le Domaine des Chênes Verts is een 4-sterrencamping voor gezinnen, prachtig gelegen in een bosrijk gebied van 9 hectare, op 6 kilometer afstand van Sarlat, een beroemde middeleeuwse plaats.

Omdat de camping in het hart van de Périgord Noir ligt kunt u via de kronkelwegen van de Dordogne een paar beeldschone Franse stadjes gaan bekijken (Beynac, la Roque Gageac, Domme, enz.).

De Périgord betekent ook: geschiedenis! Niet ver van de camping vindt u diverse grotten (Lascaux, Cougnac, Font de Gaumes, Maxange), tuinen en parken (Marqueyssac, Eyrignac enz.), kastelen (Castelnaud, Beynac, les Milandes, de vesting van Reignac), en natuurlijk de diepe ravijnen (Padirac en Proumeyssac).

Maar de Périgord staat ook voor: lekker eten! Proef de foie gras, confit de canard (gans of eend in eigen vet klaargemaakt), eenden- of ganzenfilet, notentaart, allemaal even verrukkelijk! Alles is er op gericht om uw verblijf zo aangenaam mogelijk te maken. Wij zijn tevreden als u tevreden bent.

U zult zich meteen thuis voelen! Welkom in het land van de cro-magnonmens.

 
 
Waterpark Vrije tijd De plaatsen Verhuur
Opening
Van 13 april 2024 tot
14 september 2024

Het hele waterpark (buitenzwembad, verwarmd binnenzwembad, verwarmd kikkerbad, de twee glijbanen en de waterspeeltuin) is toegankelijk tijdens de openingsuren van de camping.

 
Voor meer informatie
FacebookVideoVirtuele tourHet weer
 
Camping en DordogneOns vinden
CAMPING DOMAINE DES CHÊNES VERTS ****
Familiecamping in de Dordogne bij Sarlat, in het hart van de Périgord Noir.
24370 Calviac en Périgord
Dordogne - Périgord Noir - Nouvelle Aquitaine - France
Tel. : 00 33 5 53 59 21 07 - E-mail: contact@chenes-verts.com
G.P.S : 44.8639718898079 - 1.29754945635795
Restez connectésFacebook Domaine des Chênes VertsInstagram Domaine des Chênes Verts
Bent u op zoek naar een camping met een direct strand aan de Dordogne?